MoGa BeRKeKaLaN HiNGGa aKHiR NyaWa =))

Daisypath Anniversary tickers

PeRMaTa HaTi KeSaYaNGaN uMMi & PaPa

 Baby Birthday Ticker Ticker

PuTeRa PeNGiKaT CiNTa KaMi

Lilypie Third Birthday tickers

Friday, October 01, 2010

nuffnang oh nuffnang

alhamdulillah..

mula-mula ummi wat belog nie, otak mcm kosong je..xtau pn sal nuffnang nie..
then bila ummi duk search sal nuffnang & blogwalking sal nuffnang nie, bru ummi tau per kepentingan pasang iklan nuffnang nie.. ptutla tiap belog yg ummi baca ada jer "adds by nuffnang"..

dgn hanya bermula dgn RM1.00, now pendapatan terbaru ummi dh mencecah ke angka belas-belas ringgit dah..okeyyy dah tue tuk ummi yg bkn nye blogger yg tegar mcm my sifu, kak yat..my sifu dh brp kali cash out dah pn..bila dh tgk pendapatan semakin meningkat, semangat tuk berbelog mkin berkobar-kobar..

Tapi ingatttttttttt!!Sila pasang niat dengan ikhlas dan betooll.Janganlah nak berbelog sebab nak dapat duet Nuffnang semata-mata.Oh tidak sama sekali....Ummi buat belog nie tuk dania & adik-adik dania nanti..biar diorg tahu mcmana life diorg time diorg kcik..kdg-kdg bila nk citer balik mesti akan ada yg terskip jgk kn..bknnya sume kenangan kita akan ingat kn..Kadang-kadang seperti tidak percaya pula bebelan saya yang entah hape-hape ni mendapat juga perhatian..Sangat-sangat tidak menyangka belog yang tidak seberapa ni juga mendapat perhatian orang!Kira ok la tu kan dari takder langsung.Hehhehe..

So kengkawan yang disayangi semua,,kalo-kalo rasa nak dapatkan buffered earning & metered earning tu rajin rajinla menghupdate kisah-kisah hot korang dan jangan lupa kalau boleh tempekla pic-pic yang dirasakan paling terbaek yg ada pd korang yer.

Tabung wit-wit ninia stakat nie melalui Nuffnang..bila dh smp angka setengah ribu baru ummi nk cash out..ekekeke ;) ntah thn bila la leh smp ke angka tue kn??






 biarlah seciput pn yg dpt setakat nie, tp ummi nk tnjuk gak..

5 comments:

  1. wah..tahniah ummi nia..betul tu..pasangkan niat yg betul..berblog bkn krn duit semata-mata..sekadar nk share dgn kawan-kawan..dan juga kenangan utk anak-anak..sharing is caring rite..

    ReplyDelete
  2. Amboii...banyaknya kempen dia..apapun selamat berblog..update citer besh2 dan hot2 ek...

    Muuuaahh tuk ninia...

    ReplyDelete
  3. salam fzh..akk nk tanya..camne dpt nuffnang erk?hehe

    ReplyDelete
  4. kak dieha:sy pn xpasti jgk sal nuffnang nie kak..
    kita kena rajin update belog bru byk kot
    blh duit from nuffnang..

    ReplyDelete
  5. kak mas: kempen je byk..duit bl seciput aje..ekekeke

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...