MoGa BeRKeKaLaN HiNGGa aKHiR NyaWa =))

Daisypath Anniversary tickers

PeRMaTa HaTi KeSaYaNGaN uMMi & PaPa

 Baby Birthday Ticker Ticker

PuTeRa PeNGiKaT CiNTa KaMi

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, December 06, 2010

semlm baru register dah dpt 16 sen..okeyla tue.. =))

semlm ummi bru register heartbeat..ari nie, ummi try check..dh dpt 16 sen..bila org klik banner heartbeat tue kita akan dpt duit..sgt menyeronokkan..biarlah seciput pn..lama-lama jd bukitla tue..


korang jgn risau, heartbeat nie xmenjejaskan status nuffnang korang..

dia sama ngn nuffnang gak..nk cashout kena tggu sekurang-kurangnya rm50 baru leh cash out...

kpd yang blm register, klik kat banner heartbeat ummi & register..then copy kod html & then tempek la kat korang punya belog..

selamat mencuba yer..

1 comment:

  1. faizah,

    oke keee? tak takot ilang status gliteratti nuffnang tu? cube cek kat nuffnang.kalo oke akak pon nak join gak ni :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...