MoGa BeRKeKaLaN HiNGGa aKHiR NyaWa =))

Daisypath Anniversary tickers

PeRMaTa HaTi KeSaYaNGaN uMMi & PaPa

 Baby Birthday Ticker Ticker

PuTeRa PeNGiKaT CiNTa KaMi

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, April 12, 2011

our lil dah 22 months old

semlm, 11 mac cukuplah umur nia 22 months old..cepat jer masa berlalukn..dr baby now dh bertukar ke toddler dah..dr xpndai pape now dh mcm-mcm aksi dia dh tunjukkn utk kami berdua..




                                                 
                                          suka kalo hari-hari dpt mamam cokelat mcm nie






                                             pengarang jantung ummi & papa






                                                      suka bergediks skrg nie, ate dh besorkn??






                                sgt suka main kat park..kalo tiap-tiap hari lg dia suka






                                         suka konker kamera skrg nie..
                             baju baru beli from kak yat, mama qies




dan adiah utk semua dr anak dara kesygn kami..




                                                       saya dh besor skrg nie..


    " bila ummi nk bg adik kat nia???'' = D

lagi 2 bln jer lg nk msk 2 thn our lil nie..skrg ummi tgh plan nk wat ke x besday party utk our lil nie..if papa x g lg work jauh dr mesia yg ummi mksudkn tue ummi akan buat party utk anak ummi, if papa xde mybe kita akan smbut kecil-kecilan jer kot yayang ehhh..tgk keadaan semasa dulu yer yayang.. ummi akan buat yg sehabis terbaik utk anak ummi tersyg nie..ummi promise ok..

perkembangan terkini yayang ummi setakat nie:

  • dh byk bercakap skrg nie..kdang-kadang xterlayan ummi & papa nk melayan
  • suka menyanyi skrg nie..siap joget-joget lg.. =)
  • bila dgr jer azan or nk mkn mesti baca doa versi our lil nia..tgn just tadah doa, mulut xtau baca apa..so notty.. =)
  • sgt suka dgn air..pantang ummi kata jom mandi,trus meluru ke bilik air..so dangerous ok nak-nak kalo ummi lambat sikit nk ke bilik air..
  • dh pandai buang baju sendiri..
  • dh pandai pakai suar sendiri..yg kelakarnya dua-dua kaki msk dlm satu lubang jer.. xpe,sekurang-kurangnya dh pandai kn??
  • suka mengamuk skrg nie..pantang xdpt benda yg dia nk siaplah..silap-silap blh buat ummi jd singa kelaparan ok ..
  • suka tgk nursery rhyme..pantang pasang jer siaplah,mmg dia yg akan konker lappy sepenuhnya..
  • sgt senang nk kejut utk ke skool.


 tue setakat yg ummi ingat..later kalo ada news milestone ummi akan share lg yer..


to our lil yayang, ummi doakan semoga kamu menjadi anak yg solehah,patuh pd agama, hormat ngn org lebih tua dr kamu & berjaya dlm hidup di dunia & akhirat.. aminnn..

    1 comment:

    1. Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

      ReplyDelete

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...