MoGa BeRKeKaLaN HiNGGa aKHiR NyaWa =))

Daisypath Anniversary tickers

PeRMaTa HaTi KeSaYaNGaN uMMi & PaPa

 Baby Birthday Ticker Ticker

PuTeRa PeNGiKaT CiNTa KaMi

Lilypie Third Birthday tickers

Thursday, May 19, 2011

mahukan benda ini

skrg nie tgh berkeinginan benda nie..duk tgh bincang-bincang ngn papa & papa kata wait yer ummi..kalo ada rezeki x ke mananya..padahal dh ada pn kamera digital lumix, baru jer lg beli..tp bila tgk kualiti gambar, trus tringinkn dslr..




ari tue dah survey pn menda nie..wahai hati, bersabar okeh...

utk keterangan pjg lebar klik sini okehhhh       

                                       

4 comments:

  1. beli beli. skrg dah murah kott. haritu nisa belika utk adik dalam 2000+.. sekarang maybe dalam 1000+ dah boleh dpat kot..

    ReplyDelete
  2. dapat x nisa komen? nisa selalu de masalah nak komen kat blog faizah..

    ReplyDelete
  3. tak pe nanti dapat jugak tu, kita pun dok lama bersabar akhirnya dapat gak rembat satu...dah ada tak nak bergambo plak camne tu

    ReplyDelete
  4. nissa: d5100 nie dlm rm2688 sy tgk..kalo d3100 murah sket..

    kak anje: tuelah pasal..time xde xsabo2 nk, bila dh dpt malas plak nk mengusung ke hulu ke hilir..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...