MoGa BeRKeKaLaN HiNGGa aKHiR NyaWa =))

Daisypath Anniversary tickers

PeRMaTa HaTi KeSaYaNGaN uMMi & PaPa

 Baby Birthday Ticker Ticker

PuTeRa PeNGiKaT CiNTa KaMi

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, May 18, 2011

mkn-mkn with fmly tersyg


sabtu ari tue, ummi ajak my sis aka che long nia ke bdr kuala trg..ma pn pegi jgk..so we olls bergerak dgn 2 buah keta..

before tue, pegi ke busten MBKT dulu utk amik jeans papa yg direpair..then ke kedai kek ziq plak tuk order kek kawen my pren, noni..

lepas tue,trus zassss ke giant plak..niat ke situ nk bepi pet pet nia..kebetulan ari tue ada sale, rege biasa rm 35.90, ari tue rm29.90..so apa lg, trus beli jerlah..padahal dh ada stok, bru jer beli..xguna pn lg..bila dh murah beli jerlah..

pas siap beli apa yg patut, trus naik ke tingkat atas plak..bila naik tingkat atas apa lg, mestilah sesi mkn-mkn okehhh..










                                   panjat jgn xpanjat



                                                       muka takut..


                                             last-last trus konker kat dia sorg


 ummi suka bwk nia ke giant coz kat sini taman mainan dia nk masuk free ajer okeh.. mainlah smp anak-anak puas pn xpe..lg satu kalo naik car tue, xpyh guna token bagai pn..naik & tekan butang bergeraklah car tue smp ke sudah..selagi xturun selagi tue car tue duk bergerak..


4 comments:

  1. sebut pasal car pree tu mamaleesya baru kelmarin tau kat giant tu free hehe. Patut la takde tmpt letak duit, bila tekan button gerak pulak. Hehe Aleesya bole maen sampai fengsan :D

    ReplyDelete
  2. wah sedapnya dah lama tak pekena KFC la ni tengah diet la...hu..hu...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...