MoGa BeRKeKaLaN HiNGGa aKHiR NyaWa =))

Daisypath Anniversary tickers

PeRMaTa HaTi KeSaYaNGaN uMMi & PaPa

 Baby Birthday Ticker Ticker

PuTeRa PeNGiKaT CiNTa KaMi

Lilypie Third Birthday tickers

Friday, July 22, 2011

koleksi tupperware

mcm la byk sgt koleksi tupperware yg kuada..tp itulah..ttp nk update jgk..

ku suka brand tupperware coz dia jni kedap udara & ada jer design yg merambangkn mata & melicinkn poketku..

                                                               koleksi jag & bekas air


                                                                       1 set


                                                          mcm bentuk bwg pn ada nie


                                                                   1 set


                                                                   pandangan atas


                                                                       percuma nie
                                                              bekas letak garam kot
                                                                 pandangan atas


                                                                    =)

 ada lg yg xupload..set botol susu,one touch & more lg..me beli time ada less jer..tgk kecik seciput pn blh tahan jgk rege dia..tp berbaloi beli bak kata pepatah alah membeli menang memakai..

got to go, nk msk tlg my sis msk..jap lg nk g ukur mall..xtahu lg kb mall, parkson or billion..

futnote: now, tupperware ada less lg..

2 comments:

  1. Wah ni TEGAR ni..saya pun suka ..abis dah duit semalam.. RM200 lebih termasuk beli yg koleksi Hari Raya tu dapat Cake free skali.. Tak tau la nape kalau dgn tupperware ni...ishh tak leh tahan...

    ReplyDelete
  2. banyaknye :) kite pun ada sikit2..banyak kat umah mak je la..beli utk mak :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...