MoGa BeRKeKaLaN HiNGGa aKHiR NyaWa =))

Daisypath Anniversary tickers

PeRMaTa HaTi KeSaYaNGaN uMMi & PaPa

 Baby Birthday Ticker Ticker

PuTeRa PeNGiKaT CiNTa KaMi

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, October 25, 2011

nia xikut papa 100%

semlm, balik keje kelaziman ummi akan buka saji tgk lauk per yg ma masak utk tghari..tue yg untung duk ngn bonda terchenta, balik jer sume benda setel..dr kain 2 bakul xterlipat, tgk ma dh lipatkn siap dh susun dlm almari..hehehe..syg ma ketat-ketat..

skrg kn musim hujan, so ma xleh nk g ke mana-mana..bila dh boring xder sape kat umah mmg sume licinlah ma buat..hehehe..

buka jer tudung saji, tgk ma buat kacang buncis goreng..ummi amik & tryla..skali nia tnya ummi "apa tuu ummi "..hehehhe..now, mmg nia akan tnya mcm tue..ntah dia dgr dr mana xtahulah..hehehe..trus ummi kata sayur..skali nia mntk..terkujat  terkejut sekejap ummi..sejak bila anak ummi gemarkn sayur nie..sblm nie asal rasa jer sayur trus bluwek..mmg ikut 100% papa..papa nia mmg langsung xsentuh sayur..kalo mkn kat kedai mntk jer menu apa pn, mesti awal-awal bgtu waiter xnk sayur..so, kat situ kena order menu yg berlainan.

mula-mula ummi letak seciput jer..abis & trus mntk nk tmbh lg..aishhhh..siap ckp kat ummi 'syedap' .. 'best '..hehehe..kalo sayur kamu mintak tambah ummi bg jer, tp kalo gula-gula no no no yer..gigi pn dh mula menampakkn tanda berkaries..

                                                si tocang ummi tgh mamam sayur


                                      sdg menikmati keenakkan sayur goreng by tok tersyg


                                    kcg buncis + bunga kobis + carrot yg nia mkn


                                                anak sape la nie yg comot nie =)


                                         auummmm..syedap..beshhhhh...


                                           aksi terkini bila nk amik gmbor



                                                  senget ke kanan plak..

 lepas maghrib tue, ummi suapkan nia nasi dgn sayur nie lg..byk yg amat nia mkn..smp moncet-moncet perut nia..semlm tido pn xisap susu coz kekenyangan yg amat..

1 comment:

  1. Boncis sedap kot.. rasa manis2.. marissa pun kalau boncis tu dia ratah cam tu jer..memang dari dulu ajar dia makan sayur.. nasib dia tak kuarkan..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...