MoGa BeRKeKaLaN HiNGGa aKHiR NyaWa =))

Daisypath Anniversary tickers

PeRMaTa HaTi KeSaYaNGaN uMMi & PaPa

 Baby Birthday Ticker Ticker

PuTeRa PeNGiKaT CiNTa KaMi

Lilypie Third Birthday tickers

Friday, November 11, 2011

cantikkan???

kul 3.00 td papa call my sis in law dia ckp dia dah smp dr paka..bus sepatutnya kul 9.00 pm..tp bus gantian nie lewat bangat,kul 12.00 bru bertolak..mau x kul 3.00 pg smp kn..so, bru balik dr amik papalah nie. =)

ari nie,11.11.11..nice date kn??ari nie genap usia my bil, suami kak ngah yg ke 41..huhuhu..sudah tua yer kamu my bil..hehehe..siap awal-awal lg duk riuh tarikh ari lahir dia sama ngn ari lahir sultan kelantan..mmg dpt cuti umum  lah tiap kali  besday dia..dah sama date kn??

ari nie jgk genap anak dara buchuk masyam intan payung sy berumur 2 thn 5 bln @ 29 bln..sudah besar pjg anak ummi skrg nie..how's time flies kn??rindu saat-saat nia baby dulu.. =)

nk update milestones nia yg terkini..

~ suka sgt menyanyi lagu-lagu taska dia siap menari lg ok..part nyanyi tue mmg syahdu bangatlah ummi, langsung xphm apa yg dia nyanyi.. =)

~ dh petah bercakap.. kdg-kdg ummi mls nk melayan mulut syomel nie suka bertanya and berckp..

~ sgt mengada-ngada..geram sgt..time dtg angin mengada suh ummi call papa siap ngn cebik-cebik kunun nanges..bila ummi ckp papa keje trus ok..beyeh..notty tul..

~alhamdulillah..kesihatan nia makin bertambah baik..dah xder asma mcm sblm nie..mohon pd-Mu ya allah, berilah kesihatan yg berpanjangan utk anak dara kesygan sy..

~ suka sgt ngn air..kalo blh sejam skali nk mandi..lg-lg skrg nie dh panas balik,siaplah..baju xdang kotor lg dh nk mandi balik..kdg ummi xmandi lg pagi, dia dh 2x mandi ok..yg bagusnya, nia asal bgn jer pg trus suh ummi mandikan dia..kalo x siaplah, harus akan ada drama queen yg berlaku di situ..

malas dh nak taip pjg lebar + xingat apa lg milestones nia takat nie..kalo sy ingat sy akan tmabah kat entry lain plak yer..



                                                       our precious lil nia

tima kasih ya allah kerna memberi permata berharga ini utuk dijdkn tnggungjwb kpdku bergelar sebagai seorg ummi..

bila papa g work, sekurang-kurangnya ada jgk bayangan papa kat umah nie..yerlah, dh nia ramai org kata mmg kopipes papa sebijik..so,terubat sikit rindu di hati .. =)

masa duk tgh main-main td, nia isap ibu jari kaki dia sendiri..apakah nia akan mndpt adik???

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...