MoGa BeRKeKaLaN HiNGGa aKHiR NyaWa =))

Daisypath Anniversary tickers

PeRMaTa HaTi KeSaYaNGaN uMMi & PaPa

 Baby Birthday Ticker Ticker

PuTeRa PeNGiKaT CiNTa KaMi

Lilypie Third Birthday tickers

Friday, December 02, 2011

tweety watch

last week we olls balik umah mil..smp je kat kbfirst skali  trus zaaaassssssss ke kb mall coz nk antar lappy yg kena virus..kebetulan time smp tue we olls prking kat basement, so kedai tmpat my bil keje tue plak tingkat atas skali..nk parking kat parking atas skali tue plak rasa mcm gayatla plak..before nie kb mall nie pnah ada keta terjunam dr tingkat atas smp ke ground floor..yg bdk masterskill collegue meninggal tue..tp xsure thn nie ke thn lps..hehehe..

dr tingkat bwh nk ke tingkat atas tue mmg bykla dugaan yg harus dirempuhi..tahu jerlah lil nia nie, sume menda dia nk borong kalau boleh..hehehe..tgk je jam trus mtk nk jam..padahal before nie dh melambak jam ummi beli..sekejap jer pakai, then campaklah tepi dinding..mujur gak jam rege rm5 jer..kalau yg brand jgn arap ummi nk beli =)

                    sesi menayang jam baru

ummi amik yg tweety nie coz nmpk menarik jer..lg satu dia kena tekan butang bru nmpk nombor..tue yg nia berkenan & nak sgt-sgt jam nie..nia ingat kalkulator kot jam nie..hehehe..stakat ari nie pakai lg jam nie, tggu utk seminggu akan dtg konpem jam nie dah xtahu ke mana menghilang..tgklah kalau xcaya..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...