MoGa BeRKeKaLaN HiNGGa aKHiR NyaWa =))

Daisypath Anniversary tickers

PeRMaTa HaTi KeSaYaNGaN uMMi & PaPa

 Baby Birthday Ticker Ticker

PuTeRa PeNGiKaT CiNTa KaMi

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, March 13, 2012

kuching || terbang lg

continue dr sini  ..

after sesi mengetatkan perut kat mcd then kami pusing-pusing sekitar lcct..check in luggage bagai then salinkn pempes lil nia..biasa kalau kat rmh nia dh xpakai pempes..tp time travel mls nk ulang-alik ke toilet..so, nk menyenangkan keje ummi & papa pkaikan pempes je..

lbh kurang kul 11.15 trus ke balai perlepasan..kul 11.45 am terbanglah lg kami ke destinasi kami yg seterusnya..penerbangan kali nie memkn masa 1 jam 30 minit..sepjg penerbangan kali nie kami ank brnk ketiduran sudah..nia org pertama skali tido..ngantuk sgt kot coz kena bgn awal.. =)

                                      papa sibuk baca paper dia pn nk baca jgk =)


                                         papa siap baca dia xsiap-siap pn lg baca..
                                         cerita apa yg menarik sgt tue  =D


                                              sayap lane nia kata =)


                                        indahnya ciptaan-Mu ya allah..


                             view dr atas kwsn srwk..xtau kuching ke apa nama tmpat nie


                                     pic awan yg nk ujan plus laut
                                mungkin tue gunung santubong kot..


                                    even flight nk mendarat pn masih ketiduran lg anak dara i nie

smp je kat airport kuching, trus ke kaunter imigresen utk amik pass kami bertiga..then nk dijdkn citer call car rental yg sy dh booking tue blh dia kata keta yg kami nk sewa sepjg kat kuching tue tgh repair..owner car rental tue kata keta utk siang ari tue dh fully booked..yg ada hanya mlm..tue pn after kul 8.00 mlm..

then,try tnya keta sewa kat kaunter airport fuhhh...sume RM100 ke atas perday..so, discuss ngn papa kami amik keta yg owner tue janji jam 8.00 mlm..dia bg RM70 jer dr perday..murahkn?? kami dpt keta atoz..atoz pn atoz lah..janji dpt bwk kami ke tempat yg kami ingin pergi..then, amik cab utk ke hotel yg member sy tempahkan.. byrn cab utk ke hotel yg bakal kami menginap dikenakan charge sebyk RM26.00 percab..

to be continue lg..pas nie sy citerkn sal hotel kami menginap tue plak yer..

1 comment:

  1. Mahal juga yer tmbang cab..kita ritu sewa keta 100 perday..kalau kt sarawak murah sket keta sewa compare ngan kt Sabah..kalau kt Langkwi lg mahal..x sure knp..:)

    Mmg best kan g sini..:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...