MoGa BeRKeKaLaN HiNGGa aKHiR NyaWa =))

Daisypath Anniversary tickers

PeRMaTa HaTi KeSaYaNGaN uMMi & PaPa

 Baby Birthday Ticker Ticker

PuTeRa PeNGiKaT CiNTa KaMi

Lilypie Third Birthday tickers

Thursday, May 17, 2012

rezeki atau penipuan??

me bru je dpt email mengatakan me terpilih memenangi hadiah dr jenama apple ..adiah yg bakal me dpt apple imac, apple iphone4s & apple ipad..genyeh-genyeh mata mcm xpercaya..




so, me kena kena pilih antara 3 adiah tue..dh settle pn jwb apa yg dia nak..tp nk kna jwb byk lg soalan..mcm kena tipu jer..

kalau btl ini rezeki insyaallah,adiah tue nanti akan jd milik sy..

3 comments:

  1. rasa cam tipu je...sebab ada kawan pernah kena camni gak, tapi tak tau la yang ni betul ke tak

    ReplyDelete
  2. jangan percaya.....sebab kalau die nak bagi hadiah, die xkan anta emel....n hadiah tu dimenangi atas dasar ape....beter cari dulu kesahihannya, takut disuruhnye anda memasukkan no akaun bank.....atau bayar ape2....

    ReplyDelete
  3. mama balqis: tuela..mcm tipu jer

    anonymous: dia xde mntk no akaun tp kena jwb soalan thru mobile lak..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...