MoGa BeRKeKaLaN HiNGGa aKHiR NyaWa =))

Daisypath Anniversary tickers

PeRMaTa HaTi KeSaYaNGaN uMMi & PaPa

 Baby Birthday Ticker Ticker

PuTeRa PeNGiKaT CiNTa KaMi

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, July 16, 2012

promo lg dr airasia

fuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhh..  ^__________________*

buang sawang-sawang kat umh sy dulu..dh lama menyepi dir..kekangan masa yg membuatkn sy xdpt nk update belog..citer sal cuti-cuti langkawi pn xending lg nie..adusss..byk rupanya entry yg tertangguh..insyaallah..if masa xmencemburui sy akan sy update one by one okeh..

semlm member gtau aa akan buat promo..trus buka laman web aa..skali amik ko..nk tgk rege tiket pn xdpt.. =(

mcm xbiasa ngn aa kn..time promo mmg salu prob je..



tempoh booking bermula hari ini 16 - 22 Julai 2012 .. travel period lak next year okeh bermula 4 Jan - 22 Mei 2013 .. 

me ingat nk booking jgklah utk next year..dhlah tiket utk bln 1 dh burned..yerlah time tue dh dekat nk deliver lil baby dah..so, kena booking jgk coz thn dpn xde harapan nk travel by car dah..lil baby kecik lg..
futnote: nk booking jgkla..kalau pegi time masih lam pantang xpyh amik cuti rehat bagai..papa nia pn ok kan aje.. =)

2 comments:

  1. moh kita jalan2! ehehe

    ReplyDelete
  2. edd bulan january ke? sama la kite. hehehe.. eh betul jugak ek kalo travel time cuti bersalin 3bulan tu tak yah nk apply cuti lagi dah. huhuhu....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...