MoGa BeRKeKaLaN HiNGGa aKHiR NyaWa =))

Daisypath Anniversary tickers

PeRMaTa HaTi KeSaYaNGaN uMMi & PaPa

 Baby Birthday Ticker Ticker

PuTeRa PeNGiKaT CiNTa KaMi

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, December 11, 2012

3 thn 6 bln


sedar xsedar ari nie 11 disember..maka bertambahlah lg usia kakak nia.. ari nie genaplah kakak nia 3 thn 6 bln..insyaallah baby kuar nanti kakak 3 thn 8 bln..dh ckp besar kan kalau tgk..

lately kakak nia sgt-sgt menguji kesbran ummi ngn papa..nak attention sesgt..mybe dia tahu bila baby kuar nnti dia akan berkongsi kasih syg ngn baby..apapun kakak tetap pujaan kami bersama..

now, byk dh benda yg boleh dipuji ngn kakak nia nie..mlm, kakak dlm proses nk free diapers..lately kalau pakaikn pempes bila bgn jer pg tgk masih jgk kering lg..susu pn dh xsekerap dulu isap..now kakak nmpk dh mkin menerima keadaan baby..biasa pas maghrib ummi akan suh kakak sapukn myk kelapa dara kat perut ummi & time tue kakak akan berpot pet ngn baby lam tummy ummi..siap pesan kat baby suh duk dendiam & behave.. =)

 gula-gula hati ummi papa

next year insyaallah kakak nia akan dihantar ke tabika..bila pikir-pikirkn mcm sekejap jer masa berlalu..


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...