MoGa BeRKeKaLaN HiNGGa aKHiR NyaWa =))

Daisypath Anniversary tickers

PeRMaTa HaTi KeSaYaNGaN uMMi & PaPa

 Baby Birthday Ticker Ticker

PuTeRa PeNGiKaT CiNTa KaMi

Lilypie Third Birthday tickers

Thursday, March 20, 2014

diy || label lagi

sebelum nie dah buat , tp bila tgk simple & kakak komen besor gedabak trus terperam mcm tue je label yg tue..

Padahal label yg baru nie ummi dh dpt lama dh template dia..tp pc xsupport adobe reader so xleh nk buka..kbtln ada mmber ummi dtg kat pjbt nie dia godek-godek sikit dptlah buka sume mende apa yg ummi donlod sblm nie mlibatkan adobe reader..hehehe..

So,semlm ummi pn taiplah tiap brg utk dilabel..bila siap print je kat kertas sticker lg..sng keje..step pas nie just gunting  n tampal je..pas siap print semlm,ummi sesaje upload  label yg dah siap tue kat group deko dlm fb..skali ramai plak yg like n mntk template nie..siap ada yg request nk tempah lg..hehehe..




Disbbkn dpt free template tue maka sesape yg requested tue pn ummi bg free je..diorg just bg email je..katanya sharing is caring kan..if rakan-rakan blogger pn nak blh jer..just email je kat sy..faizah_1084@yahoo.com.my

Esok,kbtln weken duk pikir misi nk menampal label jelah besok..lg pn xde planned nk ke mana-mana..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...