MoGa BeRKeKaLaN HiNGGa aKHiR NyaWa =))

Daisypath Anniversary tickers

PeRMaTa HaTi KeSaYaNGaN uMMi & PaPa

 Baby Birthday Ticker Ticker

PuTeRa PeNGiKaT CiNTa KaMi

Lilypie Third Birthday tickers

Thursday, April 10, 2014

sehari ke kuala lumpur

sebln berlalu dahpun br nk update..kami sefamily,kak ngah sefmly,ma,abah dan adik ke kL..kami semua ke sana pd 1 mac lps..katanya bwk ma,abah n adik naik kapal terbang..ma,abah n adik xpenah merasa lg naik kapal terbang..so,bwk dekat-dekat dlu..

 hubby dan anak-anak di airport kb

masa dlm flight adik cranky jer..mybe mengantuk n xselesa..kakak kata maklumlah adik br pestime naik kapal terbang.. hehehehe..mentang-mentang dia dah byk kali dpt naik kapal terbang ke main lg yer awak kakak..smp jer kat lcct trs amik tiket skybus..jimat byk okeh..siap dpt free 1 seat..mana xdpt free..kami dah mcm rombongan che kiah jer..hehehe..

smp kat kl sentral we olls ke sogo dgn lrt..ke main riuh kakak dgn kazen dia dpt naik train..hehehe..we olls turun kat stesen masjid jamek & tkr train ke stesen bandaraya..dekat sikit ngn sogo..kalau xkesian kat ma kena menapak jauh..

                                                hotel yg kami stay di kL
                                              hotel nie area maju junction

disbbkn smp awal..so we olls ke hotel dulu utk ltk beg..xkuasa nk angkut beg ke hulu ke hilir,..pasal hotel nie mmg best..ikutkn we olls booked bilik family deluxe utk 2 biji..satu utk kak ngah sefmly n me sefmly..ma & abah ikutkan duduk sebilik dgn kami..tp disbbkn kesilapan pihak hotel..diorg bg satu bilik family deluxe , satu bilik superior double & superior twin..ikutkn rate utk bilik family deluxe RM185 sebilik,tp utk goment staff harga utk semlm RM175 skali dgn bekpes..so utk 3 bilik tue RM350..for me oklah..tp bilik superior tersgt sempit..huhuhu..
                                                   
   le tour de langkawi

setel letak beg sume,we oll ke sogo dulu..hahaha..misi nk cari baju raya utk danish dania..skali frust jgk sbb xde sale sgt..huhuhu..dptlah jgk tiap sorg 2 psg sorg..pas nie just tmbh-tmbh jer sikit lg..xde rasa duit kuar byk utk raya..

        muka bdk moody

lbh krg jam 2.30 ptg trs ke hotel utk check in..msk jer bilik apalagi mmg heaven sgt bila dpt jumpa katil..hahaha..tidokan anak-anak dulu..kasi recharging batery dulu..tuepn mengamuk tuhan jer tahu..jam 5 ptg we olls ke klcc plak..balik jer hotel kul 9.00 mlm.fuhh..mmg letih giler..

esoknya after bekpes ronda-ronda sekitar maju junction dulu sblm check out..kali nie kami menapak ke stesen medan tuanku smbil-smbil cuci mata kat jln tar..

   time nie dh check out

          gmbr kami berempat

    sepjg perjlnan ke lcct dua bradik nie tdo


          time nie jerebu br nk bermula

kakak bila dlm flight

           xsmp 5 minit fly dh zzzzz bdk dua bradik nie..

in sha allah, next year kami akan ke kuching plak..

1 comment:

  1. asalammualaikum...
    salam perkenalan...
    Wah seronok tak turun KL...
    sue walaupun dok kat Shah Alam boleh dikatakan lom pernah jejak kaki kat SOGO tu..he3x..
    Tak bape suka sgt sesak2 ni...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...